Meer info over GekkeStandjesLover
Lenig, gek op aparte standjes, experimenteren, gedurfde plaatsten. Ik ben dol op experimentjes en gekke standjes, over mijn Yoga bal bijvoorbeeld, op de rand van de bank, op het aanrecht, in een restaurant waar ik je moet pijpen/beffen onder de tafel Hmmm... Zoveel te bedenken, zoveel nog te doen, mja als vrijgezel gaat dat niet lukken. Kom jij mij helpen?
Naam:
GekkeStandjesLover
Leeftijd:
29 Jaar
Woonplaats:
Almere
Provincie:
Flevoland
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Asian:
Ja
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Met
Minou
24 Jaar · Helmond · Noord-Brabant
Ik heb gewoon zin in een lekkere sex jij ook? Dan ben je bij mij goed ik hoop leuke stoute mannen te ontmoeten en heerlijke geile gesprekken en natuurlijk geile dates te beleven . Op naar geiligheid en hete dagen met jou x Minou Hallo lekkere
Gezellig vrijen met jonge amateur (24)
Sujiej
30 Jaar · Hengelo · Overijssel
Geile sex, voor eens of voor vaker? Ik zoek een man voor een heet weekend, een hete nacht en wie weet wel meer dan dat..
Geil afspreken met sexy dame (30)
Anjanal
31 Jaar · Roosendaal · Noord-Brabant
1 keer of voor vaker. Om eerlijk te zijn heb ik met mannen nog helemaal niet zo veel ervaring. Ik had altijd seks vriendinnen maar nu wil ik een keer de vrouw zijn en hard geneukt worden, kunnen we dat regelen?
Fijn sexen met sexy sexdater (31)
Marley
26 Jaar · Putten · Gelderland
BDSM, Bondage safesex, sex speeltjes, spanking BDSM heeft al jaren mijn belangstelling, al van toen een klasgenootje me aan een boom vast bond. Ik wil er verder mee.
Fijn neuken met jonge vrouw (26)
Rowie
34 Jaar · Maaseik · Vlaams-Limburg
Stuur jij me een berichtje, de man is aan zet! Hi Mijn naam is Rowie, en ik ben op zoek naar een man die ten eerste serieus is en geen oplichter via de chat. Daarnaast hoop ik liefde te vinden maar vind een goed seks leven erg belangrijk..
Lekker afspreken met sexy vrouw (34)
Err:Conn